Nieuws

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon 22.04.2012

| Cultuur en Media

Antwerp 10 Miles & Marathon 2012 gaat door op zondag 22 april 2012. De DVV Antwerp Ten Miles is een jaarlijkse loopwedstrijd en een absolute mustvoor elke sportieveling. Het is een prachtig parcours van 16 km doorheen Antwerpen.

www.antwerp10miles.be

Op 22 april vindt de 27ste editie van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. Aan de start van Vlaanderens grootste loopevenement worden opnieuw 26.000 deelnemers verwacht.
 
De populairste wedstrijd is opnieuw de DVV Antwerp 10 Miles. Naar schatting 17.500 sportievelingen zullen zich wagen aan de 16,1 km, inclusief de niet te onderschatten doortochten door de Kennedy- en Waaslandtunnel. In de massa zullen opnieuw ook heel wat bekende Vlamingen meelopen, zoals Jeroen Meus, Walter Baele, Geert Hoste, Hans Otten, Francesca Vanthielen, Siska Schoeters en Linde Merckpoel.

Inschrijven voor een van de vijf lopen op de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon kan nog tot en met 9 april op de officiële website van het evenement.
 
Programma zondag 22 april 2012:
09.30u: DVV Antwerp Marathon
13.00u: Chiquita Kids Run 1 km
13.30u: DVV Antwerp Short Run 5 km
14.30u: ASICS Ladies Run 5 km
15.30u: DVV Antwerp 10 Miles

Start:
Linkeroever - Thonetlaan & Charles De Costerlaan
Finish:
Grote Markt (marathon) of linkeroever (overige)
Met dank aan de organisatoren vanuit het sponsorevent ten voordele van Het Raster vzw: www.solvint.com en www.pascion.com
SOLVINT Supply Management staat voor tailor-made advies en is dé ‘one stop shop’ binnen het vakgebied van Inkoop en Supply Chain Management.
 
SOLVINT helpt bedrijven bij het versneld realiseren van besparingen, het optimaliseren van de Inkoop & Supply Chain performantie en het professionaliseren van de Inkoop & Supply Chain organisatie.
SOLVINT zorgt voor de strategische groei van uw Inkoop en Supply Chain Management activiteiten op projectmatige basis, via opleidingen, coachingsprogramma’s, het aanreiken van tools, recrutering en competence development van uw medewerkers, enz…
 
Het dienstenaanbod van SOLVINT bestaat uit onderstaande 4 business units:
 
SOLVPROJECTS : optimalisatieprojecten (Reengineering, Spend Analyses, Category Development Programs, Supply Chain Mapping, Strategic Sourcing, Outsourcing, ….)
SOLVACADEMY : inhouse en open opleidingen
SOLVPEOPLE : HR-ondersteuning op vlak van Inkoop & Logistiek (recruitment, interim solutions, competence development)
SOLVTRACK : hands on tools voor elke stap binnen het Supply Chain process
 
SOLVINT heeft kantoren in Antwerpen (België), Amsterdam (Nederland), Stockholm (Zweden) en telt op vandaag ruim 50 professionele, pragmatische en passionele medewerkers.
 
Voor meer info, verwijzen wij u graag door naar onze website: www.solvint.com
PASCION vzw (Purchase And Supply Chain Is Our Nature) is opgericht door een aantal ge-pascion-eerde inkoop- en supply management professionals, die elk top zijn in dit vakgebied bij toonaangevende bedrijven.
 
Vanuit een nood in België om binnen dit vakgebied Inkoop en Supply Management meer op de landkaart te zetten binnen bedrijven en naar executive functies, de collega’s toe, is PASCION een vzw geworden.
Het doel van deze groep is om Inkoop en Supply Chain als vakgebied in verschillende sectoren verder te professionaliseren en tegelijkertijd de vakcompetentie te profileren als een aparte discipline. Er werd bovendien ook duidelijk een nood aangevoeld naar kennisverruiming en kennisverdieping op strategisch niveau. Bovendien wil PASCION de interactie tussen de Inkoop- en Supply Chain functies, de academische wereld en andere bedrijfsfuncties verhogen, kennis en vaardigheden (her)waarderen, kennisuitwisseling bevorderen, educatieve informatie aanbieden over Inkoop & Supply Chain en kennis omtrent Inkoop en Supply Chain in een globale en strategische context uitwisselen.
 
Voor meer info, verwijzen wij u graag door naar onze website: www.pascion.com