Het Raster vzw - Begeleiding aanvragen
Tijdens de coronacrisis verloopt de begeleiding van Het Raster via chat, beeldbellen of telefonisch. Klik hier om te weten wat voor elke regio de aanmeldmogelijkheden zijn , zowel tijdens als na de huidige crisis.

Begeleiding voor volwassen broers en zussen:

Als volwassen broer of zus kan je je zorgen maken over je familielid met autisme. Probeer in dat geval je broer of zus met autisme te betrekken bij het aanvragen van begeleiding en zet samen de stap naar Het Raster. Je kan hiervoor bellen naar de afdeling in jouw regio. Zie voor de telefoonnummers onder aan deze webpagina. Houd het rijksregisternummer van je broer of zus bij de hand. De onthaalmedewerkster heeft deze informatie nodig om de aanvraag te verwerken.

Als je meer informatie wenst over onze dienstverlening, je hart eens wil luchten of meer wilt weten over autisme, maak dan een afspraak voor een informatie- en adviesgesprek.

 

Begeleiding voor broers en zussen onder de achttien jaar:

Is je broer of zus met autisme een echt schatje of maak je samen juist veel ruzie? Wil je hierover praten met andere brussen en samen plezier maken? Dan is de brussencursus misschien wat voor jou. Je vraagt aan je ouders of zij je willen aanmelden voor zo'n reeks bijeenkomsten met andere brussen. Je ouders bellen dan naar de afdeling van Het Raster bij jou in de buurt. Ze vinden de telefoonnummers onder aan deze webpagina.

Autisme chat

Open Chat