Het Raster vzw - Introductie Autimatic

Het potentieel en het talent van mensen met ASS is grotendeels onbenut op de arbeidsmarkt (85% vindt geen of geen permanente job).

Aanpassing van de werkomgeving kan voor sommigen een oplossing zijn, maar thuis werken kan mogelijks nog beter inspelen op de behoefte van bepaalde mensen met autisme.

AUTIMATIC is opgericht door twee ouders met een zoon met autisme. Geert Pauwels is een ingenieur met veel ondernemingservaring en Ilse Van den Eede is autismespecialiste en heeft ervaring in de human resources sector.

We starten met een eerste pilootproject in het najaar van 2019.

AUTIMATIC wil via een digitaal platform opleiding, begeleiding, stage en jobs verzorgen voor mensen met autisme en de interface vormen met de opdrachtgevende bedrijven.

Na een succesvolle opleiding en stage, bieden wij u nadien mogelijkheden om te werken als freelancer of in dienstverband voor Autimatic.

Graag wensen wij meer te weten over de behoeftes en interesses op het werkvlak van mensen met ASS.  Daarom ontwikkelden we een enquête (zie link onderaan, invultijd +/- 5 min).

Indien u uw contactgegevens doorgeeft in de enquête, dan sturen we u later meer informatie over het verdere verloop van het project.

Mocht u deze enquête al via een andere weg bekomen hebben, hoeft u ze uiteraard maar éénmaal in te vullen. Gelieve deze in te vullen voor 31/7/2019.

Met dank voor uw medewerking!

 

De link naar de enquête:

https://nl.surveymonkey.com/r/ZVDRJYW

Autisme chat

Open Chat